Brasserie Zoutewelle

Op woensdag 13 november 2013 is bij De Lichtkring de nieuwe brasserie Zoutewelle officieel geopend. De collega's van het activiteitenteam en van de brasserie maakten er een mooi feest van, waarvan cliënten, familie en buurtbewoners de hele dag konden genieten. Hoogtepunt van de dag was de officiële opening door burgemeester Schrijer van Zwijndrecht, die daarbij ook de naam van de brasserie onthulde.

Over die naam was lang nagedacht, want er moest een relatie zijn met Zwijndrecht. De keuze viel uiteindelijk op de naam Zoutewelle, naar een historisch Zwijndrechts perenras van de familie Zoutewelle. Daarom was het extra leuk dat de familie Zoutewelle ruim vertegenwoordigd was bij de opening en dat de oudste broer samen met de burgemeester een Zoutewelle perenboom onthulde, waarmee de naam bekend werd.

Voor iedereen toegankelijk

Brasserie Zoutewelle is voor iedereen toegankelijk, waarmee zij een centrale rol vervult in de wijk. Hopelijk treffen bewoners van De Lichtkring en wijk- en buurtbewoners elkaar voor een lekkere maaltijd of een gezellige activiteit. De Swinhove Groep is erg trots op haar nieuwe brasserie!

Openingstijden

Brasserie Zoutewelle is dagelijks geopend van 9:00 tot 16.30 uur. 

Brasserie Zoutewelle
De Kring 11
3332 AS Zwijndrecht
T (078) 612 84 50

 

Activiteiten

22 mei

Heerlijke muziek en lekker eten, wie wil dat nou niet? Kom dan naar de Sociëteitsmiddag in Locatie de Lichtkring. Ben Peaa levert de muzikale bijdrage. De… lees meer >>

Heerlijke (asperge)middag
  • De Lichtkring
  • 15.00-19.00