Brasserie De IJsvogel

Wie zin heeft in een goede lunch, een stevige maaltijd of gewoon een lekker kopje koffie kan dagelijks terecht in brasserie De IJsvogel. Deze vindt u bij De IJsvogel aan het IJsvogelplein 300 te Zwijndrecht.

De brasserie is de hele week open en ruim opgezet, dus goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er genoeg ruimte is voor groepen. Op zonnige dagen kunt u heerlijk vertoeven op ons terras aan de achterzijde van de brasserie.

U kunt alleen contant betalen. Via de SWOZ is het mogelijk om subsidie te krijgen voor de maaltijden die u gebruikt in brasserie De IJsvogel. Hiervoor is een maaltijdpas nodig. Deze kunt u aanvragen bij de SWOZ.

Openingstijden

De brasserie is iedere dag open van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Het menu

Voor de warme maaltijd is er dagelijks een keuze uit twee menu's. Verder is er het broodje van de week. Natuurlijk is er altijd koffie, thee, sap, vers belegde broodjes, patat, verschillende snacks of een bittergarnituur verkrijgbaar.

De warme maaltijden serveert brasserie De IJsvogel dagelijks tussen 12.00 en 13.00 uur. De medewerkers van het restaurant houden rekening met een speciaal dieet of andere wensen.

Iets te vieren?

Wilt u een verjaardag, jubileum of iets anders vieren? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt in brasserie De IJsvogel een aantal tafels reserveren. De medewerkers staan dan de hele dag voor u klaar. Wij verzorgen dan het gewenste arrangement van eten en drinken. Geef uw wensen door voor een heerlijk restaurantbezoek, want ons motto is: Alles kan.

High tea

In het restaurant is het nu ook mogelijk om een High Tea te reserveren. Dit kan al vanaf vier personen. De kosten zijn € 12,50 per persoon. De High Tea moet wel minimaal twee dagen vantevoren gereserveerd worden.

Contact

Voor informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de medewerkers van brasserie De IJsvogel.

Brasserie De IJsvogel
IJsvogelplein 300
3334 XC  Zwijndrecht
T (078) 625 60 43

Activiteiten

21 mei

Bezoek onze informatiemiddag over zit en slaapcomfort. aanvang 14.15 uur lees meer >>

Informatiemiddag zit-en slaapcomfort
  • De IJsvogel
  • 14.15 uur
22 mei

Iedere woensdagmiddag kunt u gezellig ontspannen komen kleuren in de brasserie van De IJsvogel. Wij zorgen voor kleurpotloden en een boek lees meer >>

Kleuren voor volwassenen
  • De IJsvogel
  • 14.00 u
23 mei

 Gratis......... U kunt diversen spellen spelen, voor ieder wat wils. lees meer >>

Spelmiddag
  • De IJsvogel
  • 13.30 uur