Brasserie Plexat

Wie zin heeft in een goede lunch, een stevige maaltijd of gewoon een kopje koffie kan dagelijks terecht in brasserie Plexat op locatie Lindonk, gelegen aan de Rotterdamseweg 137b te Zwijndrecht.

De brasserie is de hele week open. Op zonnige dagen kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de binnentuin van locatie Lindonk.

U kunt contant betalen. Via de SWOZ is het mogelijk om subsidie te krijgen voor de maaltijden die u gebruikt in Plexat. Hiervoor is een maaltijdpas nodig. Deze kunt u aanvragen bij de SWOZ.

Openingstijden
De brasserie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Het menu

Er is dagelijks een warme maaltijd. Ook is er een broodje van de week. Daarnaast is er natuurlijk koffie, thee, sap, vers belegde broodjes, patat, verschillende snacks of een bittergarnituur verkrijgbaar.

De warme maaltijden serveert Plexat dagelijks tussen 12:00 en 13:30 uur. De medewerkers van het restaurant houden rekening met een speciaal dieet of andere wensen. Dit moet u wel even van te voren aangeven.

Iets te vieren?

Wilt u een verjaardag, jubileum of iets anders vieren? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt in Plexat een aantal tafels reserveren. De medewerkers van het restaurant staan dan de hele dag voor u klaar. Geef uw wensen door voor een heerlijk restaurantbezoek, want ons motto is: 'Alles kan'.

High tea

In het restaurant is het nu ook mogelijk om een High Tea te reserveren. Dit kan al vanaf vier personen. De kosten zijn € 9,50 per persoon. De High Tea moet wel minimaal twee dagen vantevoren gereserveerd worden.

Contact

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de medewerkers van brasserie Plexat.

Brasserie Plexat
Rotterdamseweg 137b 
3332 AE Zwijndrecht
T (078) 619 98 33

Activiteiten

8 juni

Op donderdag 8 juni kunt u weer genieten van heerlijke poffertjes. Mét poedersuiker en een klontje boter voor de liefhebbers. Vanaf 15.00 uur bent in welkom… lees meer >>

Poffertjesmiddag
  • De Lindonk
  • vanaf 15.00 uur
16 juni

Haring happen op vrijdagmiddag 16 juni vanaf 14.30 uur  in de Brasserie PLexat op locatie de Lindonk. Heerlijk genieten van verse Hollandse Nieuwe.… lees meer >>

Hollandse Nieuwe Happen
  • De Lindonk
  • vanaf 14.30 uur
22 juni

In brasserie Plexat, locatie de Lindonk worden op 22 juni verse wentelteefjes gebakken. Ouderwets lekker! Ouderwets gezellig! Op donderdagmiddag 22 juni kunt… lees meer >>

Vers gebakken wentelteefjes
  • De Lindonk
  • vanaf 14.30 uur